Det hele starter med dig selv og dine CO2 fodtryk

Klinikken tilbyder en innovativ tilgang til hudpleje, hvor du kan opleve 100% økologiske behandlinger og produkter, som skaber resultater.

Vi har en STRIKS holdning omkring ingredienser i kosmetiske produkter, hvorfor vi er særligt fokuseret og opmærksom på sundhed, effektivitet og miljø. Ikke blot for at skåne dig som kunde for skadelige og unødvendige tilsætningsstoffer, men i mindst ligeså høj grad for at skåne vores skrøbelige natur og miljø uden at tilsidesætte effektiviteten.

Moderne uvildige studier viser os faktisk at de mest kraftfulde og potente komponenter allerede ER skabt af Moder Jord.

Personligt er jeg statsligt uddannet med speciale i ansigtsbehandler, massage og økologi, og med viden og interesse, og ikke mindst engagement i sundhed og miljø, fra et skønhedsbaseret synspunkt, forsøger jeg at gøre en forskel, både for menneskerne og for naturen.

Hos Hudterapeuten - har vi et tæt samarbejde med Puraveda Organics & Olga's Organics som leverer rene produkter uden syntetisk kemi.

Derfor er vores overordnet holding at produkter og behandlinger skal være din og andres gavn og sundhed - også langsigtet.

Jeg ser frem til at vise dig konceptet, men... Det hele starter med dig selv og dine CO2 fodtryk...

Klinikken holdning til økologi er at *Økologi og økologisk* er genopfunden ord, som vi har implementeret efter vi opfandt gifte og tillod dem - Vi håber på en fremtid, hvor ikke økologiske varer og ydelser stemples, men indtil da, benytter vi udelukkende økologiske olier & det 100% økologiske hudplejesystem; Puraveda Organics samt make-up og kropsprodukter fra Olga's Organics.

Puraveda Organics består af unikke biokemiske formler, der er lavet på økologiske ingredienser og organiske derivater. Hver eneste ingrediens er rationeret efter videnskabelige principper, som er klinisk testet i uvildige undersøgelser - Produkterne strækker sig i en bred vifte fra hud og kropspleje til hårpleje.

”Det er vores mission og mål at levere overbevisende evidens at botaniske økologiske ingredienser kombineret i en korrekt koncentration er byggesten for naturlige produkter, som ikke kun er det mest sunde valg for dig og din familie (og Jorden), men også det mest effektive valg! Faktisk viser moderne videnskab os på dagligt basis, at nogle af de mest potente medicinske og kraftfulde helende komponenter allerede er skabt af Moder Jord!” - @PuravedaOrganics

Olga's Organics har produceret den første pudder, som er blevet certificeret med USDA ORGANIC, og er desuden blevet vurderet med karaktererne 1 & 2 af Environmental Working Group (International Kemilup), hvor 0 er bedst og 10 er værst.


Hvordan vil du sætte dine CO2 fodtryk?