Hudterapeuten - Mikkel Støve

Oxygen

Uanset om din hud har brug for en hurtig opkvikning eller en grundig omgang, så tilbyder jeg som altid individuelle hudanalyser/konsultationer og ansigtsbehandlinger, der er skræddersyet for at tilpasse dig og din huds nuværende behov.

Tidsbestilling på telefon 29 93 90 12 eller online via fanen øveret eller nederst på siden.

Oxygenbehandlingen er en alsidig behandling som gavner de fleste med tør, dehydreret, ru, ujævn og mindre rynket hud. Hudterapeutens behandlingsform er sammensat med det unikke hudplejesystem fra Puraveda Organics som udfordrer enhver konventionel og økologisk dermatolog og produkt med traditionelle remedier og innovativ tanke understøttet af videnskabelige undersøgelser.

Behandlingen modvirker tør, ru og rynket hud samt ”talgknopper”, milier, pigmentering og lingende anomalier med flere...

Til behandlingen bruger jeg en maskine, der generer et lufttryk som presser de aktive ingredienser fra Puraveda Organics dybt ned i huden, der hjælper cellernes metabolisme i at opretholde en sund og velfungerende celle, som medvirker i en flot, fyldig og elastisk hud.

Sammen med produkterne fra Puraveda Organics optimeres hudens funktioner med botanikker på det cellulære niveau, som både kan mærkers og ses efter endt behandling. Cellerne er vigtige at nære fordi – Tør hud giver rynker.

Behandlingen er skånsom for huden og laves efter behov. For optimeret resultat gentages behandlingen indenfor 40 dage. For intensivt resultat gentages behandling indenfor få dage.

Varighed 1 time.

Du får:

En afslappende og fugtgivende behandling som blandt andet indebære en individuel næring af din cellemetabolisme med super hydrering og beskyttelse af huden.

Hudanalyse & Konsultation (Nye besøgende – 30 Minutter U/B)
Forbedredning af huden ink. afre­nsende massage
Hydrering
Peeling/eksfoliering - Fugtgivende, tonende og dybte­rensende
Manuel Dybterens ink. afrensende massage (+15 Minutter)
Skuldre/nakke eller hovedbunds -massage

Fugt og cellulær næring med hydrering og serum
Hudterapeutens Oxygenbehandling ink. hals

Let Anti Age Massage

Oxygenbehandling Deluxé – Ink. Dybterens: 75 Minutter

Oxygenbehandlingen har mange navne herunder Ogygen Infusion Therapy, Oxygen Facial, Oxygen Lift, og med de rette medikamenter findes den også under betalte navne, som vi af gode grunde ikke nævner her...

Denne behandling kan kombineres med et utal af behandlingsformer. Ring for konsultation.

Buy this
  • 595,00 kr
100% SSL Secure