Hudterapeuten - Ren Økologi

Ansigtsmassage i olie

Uanset om din hud har brug for en hurtig opkvikning eller en grundig omgang, så tilbyder jeg som altid individuelle hudanalyser/konsultationer og ansigtsbehandlinger, der er skræddersyet for at tilpasse dig og din huds nuværende behov.

Tidsbestilling på telefon 29 93 90 12 eller online via fanen øveret eller nederst på siden.

Ansigtsmassage i olie er en afslappende aromatisk oplevelse, som er designet til at give dig ro i sindet og stimulere din hud.

Massagen tilpasses individuelt, hvorfor en massage sjældent er ens og oplevelsen fornyr sig fra gang til gang. Du vil opleve ansigtsløftende, udrensende, vanddrivende og median stimulerende teknikker.

Generelt skaber massage balance i kroppen, og er kendt for at helbrede fysiske samt psykiske lidelser.

Jeg løsner muskelspændinger og øger blodcirkulationen, som gør kroppen mere afslappet og afstresset. Under massagen påvirker jeg også nerverender med trykpunktmassage og påvirker bindevævet med opløftende greb.

Når blodcirkulationen øges kan næringsstofferne i kroppen og fra huden bedres optages og affaldsstoffer borttransporteres.

Er du stresset, har du hovedpine, bider du kæberne hård sammen eller har du spændinger fra skulderne mod nakken, så anbefaler jeg, at du forbygger med øvelser og regelmæssig massage.

Varighed ½ - Time.

• Meget afslappende og afstressende • Forbedrer din hud og dit sind

Behandlingen er meget skånsom for huden og laves efter behov. For optimeret hudforyngende resultat gentages behandlingen indenfor 40 dage.

Du får:

En afslappende og aromatisk behandling, som nærer, fugter og beskytter huden mens sindet bliver nulstillet.

Hudanalyse & Konsultation (Nye besøgende – 30 Minutter U/B)
Forberedning og afrensning af huden
Dybtegående oliemassage af skuldre/nakke/bryst, hals & ansigt.
Hovedbundmassage med akupressur

Afrensning af huden
Fugt og cellulær næring med hydrering og serum

Beskyttelse og næring med olie formuleret sera og creme ink. let Massage.

Denne ansigtsmassage kan kombineres med næsten alle behandlinger, og er et er selvforkælende led i enhver ansigtsbehandling. Ring for konsultation ved tvivl eller spørgsmål.

Køb denne
  • 300,00 kr
100% SSL Secure