OlieBar 200ML

Alle olierne er kategoriseret som lette, hvilket betyder at de optages relativt hurtigt igennem huden. De er endvidere økologiske og er primært beregnet til kroppen - Du kan blande dem efter eget valg eller i samråd. Fås kun i klinikken.

• Ren smørelse til huden med utallige fordele

• Creme substitut. Mere effektivt end lotion.

• Tilsættes æteriske olier for duft og målrettet effekt

• Vælg imellem glas og keramik flaske

• Genfyld din flakse for kun 170.- Spar 20.-!

Vi har i tiden 4 bæreolier i sortiement;

Avakodo:

Den mest fugtgivende af alle frugtolier, som er rig på fedtstoffer samt A- og E-vitamin. Avokado olien genopretter hudens fugtniveau og virker regenererende. Olien er velegnet til hele kroppen og er især god til meget tør hud, skæl, sprukne hæle, solskoldning, eksem, psoriasis og generaliseret dermatitis. Overordnet set er den meget hudnærende og bevarer hudens elasticitet og stopper aktivt udtørring af huden.


Aprikoskerne:

Kerne olien som blødgør din hud uden at fedte.
God til hud som let får urenheder, da den ikke tilstopper porerne. Giver næring og beskyttelse så ældningsprocessen reduceres, og forhindrer huden mod skader fra de frie radikaler. Olien er god til hele kroppen.


Soja bønne:


Olien her er rig på Vitamin E og omega 3 fedtsyrer, som er kendt for at reducere tørhedslinier og genopbygger huden. Derudover er den kendt for at forbygge fremkomsten af leverpletter og lindre solskoldning. Olien er velegnet til hele kroppen og er især god til bryst, arme og hænder.

Græskarkerne:


Absorberet særdeles hurtigt og efterlader huden glat og blød. Olien er rig på flerumættedefedsyrer og Vitamin E som giver antioxidante virkninger på huden: Ældre hud får pænere struktur mens rød og urenhed hud bliver mindre irriteret og betændt. Overordnet set øges cellefornyelsen som giver en renegerede effekt. Olien er velegnet til hele kroppen og håret!

Når dine bæreolier er blandet, kan du tilføre nedstående æteriske olier til din ”bryg” enten for duftens skyld eller for deres givende egenskaber.

Hver æterisk olie er et unikt mirakel, selvom de har mange identiske egenskaber. Du kan blande dem efter eget valg eller i samråd.

Lavendel:

Beroligende, anti bakteriel, , cellefornyende, talgregulerende, afslappende, nervebeskyttende, øger kapaciteten af antixidanter i blodet, angstdæmmende, søvnforbedrende, smertestillende.


Appelsin:

Beroligende, anti bakteriel, talgregulerende, anti inflammatorisk, afslappende, poresammentrækkende, helende.


The træ( Tee Tree): Anti bakteriel, anti viral, anti inflammatorisk, desinficerende, helende, reducerer acne, anti fungal, rensende.

Rosmarin:
Anti bakteriel, anti inflammatorisk, smertestillende, stressreducerende, stimulere hårvækst.

Ylang Ylang:
Øger blodgennemstrømningen, anti inflammatorisk, humørforbedrende, stimulere hårvækst, anti septisk, afslappende

Pebermynte:
Opkvikkende, anti bakteriel, , cellefornyende, talgregulerende, afslappende, søvnforbedrende, anti histamin, smertestillende, kløestillende.

Buy this
  • kr190.00