Hudterapeuten - Ren Økologi

Økologi og gennemsigtighed

· 201 ord · ca. et minut

Økologi og gennemsigtighed et vigtigt parametre, som vi har stor fokus på. Vi har valgt denne synlighed fordi vi ved at vores produkter skiller sig ud af mængden.

Hos os kan du finde alle vores produkters ingredienser på både Dansk, Engelsk og Latin. Udover at vi har stort fokus på, hvilket sprog vores produkters ingredienser kan læses på, så er mange af vores produkter enten certificeret med USDA Organic, eller tilgængelige i Kemiluppen og EWG Skin Deep (International Kemilup).

Det mener vi giver dig gennemsigtighed, og en reel chance for at gennemskue produkterne.


Den store forskel på økologisk kosmetik kan nemlig være svær at gennemskue, og ønsker du et økologisk produkt, bør du derfor være opmærksom på ingredienser og grønvask.

Ingredienserne kan du læse på produktets etiket, men oftest kræver det en ordbog at oversætte da ingredienserne er skrevet på latin efter standarten INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients).

Grønvaskning kan komme i mange former. Ofte oplever jeg at et produktet har fokus på en eller to naturlige ingredienser, men som helhed udgør de ofte 10% eller mindre af det færdige produkt.

Faktisk kan økologiske produkter indenfor lovens rammer indeholde op til 90% syntetisk kemi, med et minimum af 10% økologi.