Hudterapeuten - Ren Økologi

Hudplejeguide - Puraveda Organics

· 1684 ord · om 8 minutter

Der er mange måder at pleje sin hud på, og det afhænger af de resultater, som du ønsker at skabe ?

Trin 1,2 & 3 er oftest de vigtigste trin i en hudpleje - Når du følger dem, kan du udvide din rutine for at gøre den mere intens og anti age.

Her får du den komplette og kronologiske hudplejerutine fra Puraveda Organics.


Dagligt:

Trin 1. Rens

Hvorfor bør jeg bruge et renseprodukt til min hud både aften og morgen og, hvorfor kan jeg ikke bare vakse min hud i vand?

Forskning har bevist at dine hudceller har et indre ur, og når det bliver aften begynder cellerne at reparere huden. For at cellerne kan reparere huden optimalt, har den brug for at ånde, men hvis din hud er dækket i fedt, snavs og makeup ånder den dårligere og effekten af reparations arbejdes nedsættes.

Når din hud arbejder hele natten på at genskabe og reparere sig selv, så dør mange gamle hudceller af udmattelse. De ligger sig på overfalden af din hud, sammen med overskydende sved og snavs fra natten. Derfor bør du også rense din hud om morgnen, for at din hud kan ånde igen.

Fedt, snavs, døde hudceller og make-up danner derudover også en form for blokade på huden som nedsætter dens optagelsesevne, hvilket betyder at dine sera og cremer har sværere ved at trække ind og virker derfor dårligere.

Når du vasker din hud i vand fjerner du maksimalt 65% af efterladenskaberne. Overordnet set bidrager den daglige rens med en renere og sundere hud.


Trin 2. Fugt

Hvad bruger jeg en hydrator til?

En hydrator er designet til at give fugt, og øge fugt niveauet i din underhud. Det gør den med ”fugtighedsgivende” botanikker. Disse botanikker kan også kaldes humectante ingredienser, som set med det simple øje ”henter” fugt til huden mellem produktet og luften. Denne type ingredienser øger også effektiviteten af din serum da den forbedrer optagelsen af næringsstoffer og andre botaniske aktive ingredienser og olier.

Den er god til alle, men især dig, som bruger creme eller sera og nogle gange føler at din hud er stram eller lidt tør.

En Hydrator er ikke det samme som en Creme eller sera, da creme og sera forsegler fugten i huden og forbedrer den beskyttende barriere, mens de modvirker fugt -tab.

Når din hud ikke får vand eller fugt nok bliver den dehydreret, og det er det, der giver følelsen af en stram, og lidt tør hud. Når huden udånder (fordampningsprocess / TEWL), taber den vand. Faktisk taber huden op mod 55 cl om dagen i ren fordampning uden påvirkninger fra vejr og varme. Øger du dit vandindtag, uden at problemet forsvinder helt, skal du sørge for at hydrere udvortes med en Hydrator samt nedsætte fordampningsprocessen med olie udvortes.


Trin 2.1 & 2.2 Rynke og pigmenterings reduktion + Genopret beskadiget hud

De kraftfulde 2 - BioScience Complex & Collagen Boost Serum er dit supplerende makkerpar, hvis du ønsker hurtige og gode resultater. De kan bruges alene eller i forlængelse af din hudpleje - Enten som trin 2.1 & 2.2 eller trin 3 og 4 som vist på billedet.

BioScience Complex plejer og beskytter med tamarind ekstrakt, mens det modvirker og forbedrer rynket og slap hud over tid med naturlig udvundet antioxidanter. Pigmentering reguleres og mindskes med komplekset DevaBrightTM, som også findes i Sun Protect + SPF30!, mens blodkar styrkes med vandplanten Asiatisk centella. Vidste du at denne serum indeholder over 50 aktive ingredienser, som hver har deres unikke gøremål for huden?

Collagen Boost skaber synergi effekt med Bioscience Complex. Det er et koncentreret serum, som er designet til at modvirke og genoprette rynket og beskadiget hud. Den aktiverer hudens bindevævsceller, som er ansvarlige for at producere collagen og elastin. Collagen Boost Serum indeholder 23 aktive ingredienser, herunder; Jojobaolie, ylang ylang, rose og appelsin som er kendt for at øge hudens optagelse, hvorfor én dråbe er nok til til et udsat område - F.eks. en rynke i panden.

• Videnskabelig bevist effekt og klinisk testet formler • Koncentreret formeler som er drøje i brug • Fedter ikke og føles let • Absorberes øjeblikkeligt!


Trin 3. Næring og beskyttelse

Du kan sammenligne din hud med en ny lædersko - Plejer du ikke skoen vil elasticiteten blive betydeligt ringere, og den vil hurtigere få revner og se gammel ud. Faktum er at tør hud giver rynker, og at din hud ældes op til 7 gange hurtigere, når den er tør! Der er MANGE måder at pleje sin hud på, og det afhænger af de resultater, som du ønsker at skabe. Når du nærer og beskytter din hud, vil du opleve at den bliver blødere, mere elastisk og selvfølgelig mindre tør, hvilket giver et mere frisk og mindre rynket udseende. Her får du trin 3:

Med en creme eller olie formuleret sera fra PVO, forsegler du fugten i huden og forbedrer den beskyttende barriere, som gør din hud er mere modstandsdygtig overfor de *frie radikaler og modvirker **fugttab.

*De frie radikaler er ustabile molekyler som mangler et elektron, hvorfor de meget gerne vil koble sig på os, for at få det manglende elektron og blive stabile igen. Deres stabilitet ødelægger (oxiderer) det det stof, hvorfra de tager elektronen - På den måde kan de skabe ravage, som kan forårsage oxidativ stress i cellerne, herunder; celleforandringer :S og cellenedbrydning (Ældning).

**Fugttab betyder at din hud udånder og taber vand. Dette er en fordampningsprocess også kaldet TEWL - Faktisk taber huden op mod 55 cl om dagen i ren fordampning uden påvirkninger fra vejr og varme, hvorfor det er en god ide at forsegle denne fugt, så huden ikke bliver tør eller dehydreret. **Bruger du en hydrator (Trin 2) ? så øger du fugt niveauet i din underhud, hvilket giver hurtige og langvarige resultater mod tør, dehydreret og ældet hud. Du kan læse mere og de forseglende, beskyttende og nærende produkter i trin 3 her:

Trin 4. & 4.5 Opstram og genopret øjenomgivelserne

Huden omkring øjnene er den tyndeste på kroppen. Den tåler ikke meget og ældes hurtigere end resten af huden. Derfor er det en god idé at give dine øjne ekstra opmærksomhed.

Når du plejer huden omkring øjnene, er det vigtigt at du masserer med et meget let tryk (ringefingerere er gode til dette). Du starter ved øjenkrogen og bevæger fingeren ind mod næsen, op under øjenbrynet og tilbage til øjenkrogen. Dette kan gøres i en bevægelse eller med cirkulære bevægelser. På den måde modarbejder du kragetæer, og dræner overskydende væskeopsamlinger, som kan få dig til at se hævet eller træt ud.

Trin 4. Opstram øjenomgivelserne:
Aloe Eye serum er speciel god i dagtimerne og særligt til dig med trætte øjne, poser o.l, da den har et let opstrammende og meget plejende effekt.

Trin. 4.5 Genopret øjenomgivelserne:
Eye Line Prevention Night er god til alle, som ønsker at modvirke tør hud og rynker.

Har du trætte øjne anbefaler jeg Aloe Eye Serum til dagtimerne og Eye Line Prevention Night til natten. Ønsker du blot at modvirke tør hud og rynker, anbefaler jeg Eyeline Prevention Night til brug både morgen og aften.

Det diskuteres ofte, om du kan bruge dit normale fugtgivende produkt til ansigtet omkring øjnene... det kan du godt, men du skal være særlig opmærksom på at parfumen i ansigtsprodukter, kan være stærkere og dermed give vand eller gener i øjnene ved tæt brug. Derudover kan dit ansigtsprodukt være mindre effektivt omkring øjnene, da det typisk er udviklet til en anden ”type” hud.

PVO's Øjne produkter er naturligvis udviklet til omgivelserne omkring øjnene og indeholder ingredienser så som øjentrøst og gulerodsfrøkerneolie med kliniks dokumenterede effekt på netop den hud tynde hud ved øjnene.


Ugentligt: Trin 5. Rens og næring Hvad er en eksfoliering, og hvorfor bør jeg bruge det?

Eksfoliering er bedste produkt til at fjerne de dødehudceller. Døde hudceller ligger sig på overfladen af din hud og laver en barriere, der nedsætter hudens optagelses- og funktions -evne.

Når du eksfolierer, vil du opleve, at din hud bliver mere frisk, blød og glat.

For mange døde hudceller danner lag, og ligger sig som en barrier på huden. Dette lag nedsætter optagelses- og funktions -evnen, og får den til at se grå og trist ud. Derudover medvirker for mange døde hudceller også til ru, tør eller skinnende hud.

Når alle de døde hudlag er fjernet øger du hudens egen funktion, hvilket betyder at du stimulerer dets egen processer, som gendanner kollagen o.l.. Det byder også at at barrieren er væk, som gør optagelsen af din creme eller serum betydeligt bedre!

Denne eksfolierings maske er perfekt til ru, tør, ujævn og comedogen præget hud som består af en simpel økologisk formel, der giver bemærkelsesværdige resultater. Produktet nedbryder débris, dybterenser hud og porer med papaya enzym, valnøddeskaller og olier. Samtidig fastholdes fugten i huden med lecitin, og cellernes genoprettende processer stimuleres med honning og B vitamin fra mælk. Skader forårsaget af de fire radikaler modvirkes med planteekstrakter.

Masken er fyldig og smelter på huden, som gør påsmøringen nem og delikat. Duften er behagelig af krydret aromatik. Huden efterlades ren, glat og blød med frisk teint samt øget evne til penetration.


Dagligt tillæg til urenheder: Trin 6. & 6.5 Behandle og usynliggør urenheder

Hvad kan jeg gøre, og hvorfor får jeg dem? Det er vigtigt at forstå, at bumser og urenheder kommer inde fra kroppen. De faktorer som spiller de største roller er din kost, psykiske / fysiske sundhed og hormonbalance.

Tommelfingerreglen er at undgå transfedtsyrer og tilsat sukker i din kost. Regelmæssig motion og en god lang nattesøvn bidrager også til mindre bumser og urenheder.

Uanset alder vil bumser forekomme, og når uheldet er ude, kan du med fordel bruge et produkt som behandler det ramte område.

Derudover kan en god hudpleje rutine, som beskrevet i trin 1 – 6, mindske forkomsten af urenheder, da du ”fanger” dem i opløbet.

Som tillæg til din hudpleje kan du bruge PVO Clay mask Day og/eller Nite, der målrettet bekæmper og dækker dine urenheder med ler, olier og urter. Du kan læse mere om produkterne ved at følge linket:

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.