Hudterapeuten - Ren Økologi

Alt i verdenen er kemi...

· 179 ord · ca. et minut

Mange kosmetiske producenter laver produkter baseret på det naturlige og økologiske, men desværre udelukker det ikke syntetisk kemi.

Faktisk kan økologiske produkter indeholde op til 90% syntetisk kemi, og minimum 10% økologi - Også selvom producenter reklamerer med 100% naturlige produkter, betyder det ikke at produktet er naturligt overhovedet. Faktisk kan et 100% naturligt produkt været lavet på laboratorium udelukkende på syntetiske kemikalier, fordi de kemikalier de laver, findes naturligt.

Markedet er i dag oversvømmet i grønvaskede produkter, hvor producenten lever af sin markedsføring og ikke af produktets faktiske ingredienser.

Det er ikke sikkert, at du har været klar over det, men det er i min selvskrevet pligt at informere dig!

Jeg kæmper på dagligt plan for at bekæmpe disse tiltag, hvor kommercielle virksomheder vildleder forbrugere, bloggere m.f, med aktive kampanger, aggressive tiltag og grønvasket markedsføring til deres grønvaskede produkter.

Pas på i junglen af naturlige og økologiske produkter og producenter - Jeg er her for at hjælpe dig på rette spor, hvis du ønsker at gå den grønne vej uden syntetisk kemi.

ALLE spørgsmål er velkommen!

Venligst,

Mikkel Støve